Al onze rondreizen en stedentrips op chronologische volgorde.
Klik op de foto of op de bestemming om alle berichten van deze reis terug te lezen.

Afrika

September 2016

Botswana

Een van onze dromen kwam uit toen we naar Botswana zijn geweest. Het safari land bij uitstek wat ons betreft! Moeilijker zelfstandig te bereizen dan Zuid Afrika of Namibiƫ, maar als je dan eenmaal tussen al die olifanten staat, is dat ook een ervaring om nooit meer te vergeten. Voordat we Botswana inrijden bezoeken we eerst de Victoria Falls in Zimbabwe en we schudden het zand van onze safari af in Kaapstad. Dit vonden wij een zeer geslaagde combinatie!

Januari 2011

Namibie

Wow! Wat een onbeschrijflijk mooi land is dit! Het is ondoenlijk om al het fraais hier te beschrijven. Het droge, woestijn-achtige landschap is werkelijk zeer bijzonder.
Veel reizigers slaan het zuiden over, maar wij vonden een bezoek aan de Fish River Canyon zeer de moeite waard. Ook de (soms verlaten) plaatsen aan de westkust met nog zichtbare Duitse invloeden zijn heel bijzonder. Het bekendst is waarschijnlijk Sossusvlei met haar prachtige zandduinen.

November 2008

Zuid Afrika

Onze tweede reis naar Zuid Afrika !
Dit keer beginnen we in Kaapstad bij de Volvo Ocean Race. Uiteraard gaan we even naar Kaap de Goede Hoop en we nemen ook nog een stukje Garden Route mee.
Later reizen we oostwaarts naar Pilanusberg, hartbeespoort en zelfs Sun City ā€¦ Aan het einde van deze vakantie rijden we nog een paar dagen door Krugerpark. Tenslotte snuiven we nog wat geschiedenis op door het Voortrekkersmonument in Pretoria te bezichtigen. We sluiten af in Johannesburg waar we het Apartheidsmuseum bezoeken, erg indrukwekkend !

September 2007

Zuid Afrika

Onze eerst reis naar Zuid Afrika. We reizen eerst vanuit Johannesburg naar het westen. Bezoeken de prachtige omgeving van de Blyde River Canyon en kijken onze ogen uit in het Kruger Park. We vervolgen onze trip via Swaziland om in Durban op het vliegtuig te stappen naar Port Elizabeth. Van hieruit rijden we verder richting Kaapstad via de mooie Garden Route. Vanuit Kaapstad bezoeken we uiteraard Kaap de Goede Hoop en de wijngebieden. Nu zijn we voor altijd verliefd op dit land !