11 September 2022

De tweede dag op Corfu besteden we aan een route in het noordelijke deel van Corfu. Net als gisteren rijden we in 20 minuten naar de oostkust, waarvandaan we omhoog rijden en de geweldig mooie kustlijn bewonderen met fraaie baaien, gezellig dorpjes en witte rotsen. We starten bij Angelokastro, rijden vervolgens naar het Helidoni viewpoint waar we de prachtige Cape Drastis bewonderen, en als laatste bezoeken we aan de oostkust Paralia Agios Georgios. De route is bergachtig en hier en daar small maar wel heel erg mooi. Er staan ontzetten veel cipressen en prachtige oude olijfbomen. Aan de oostkant staat een klein briesje dat maakt het net ietsjes aangenamer.

Via het noorden rijden we richting het westen van Corfu en stoppen we bij twee strandjes. Bij eentje kan je met de auto tot aan het strand rijden dat is wel heel erg luxe en heel comfortabel. We wandelen met een kopje koffie en een croissantje in onze handen een stukje door de zee, het zeewater is echt gewoon warm.

Via de even mooie westkust rijden we door naar Corfu stad om de oude vesting te bezoeken. De fotoā€™s spreken voor zich, we hebben ons echt niet hoeven vervelen en volop genoten van dit prachtige gebied.

11 september 2022
Overige berichten