Al onze rondreizen en stedentrips op chronologische volgorde.
Klik op de foto of op de bestemming om alle berichten van deze reis terug te lezen.

Noord en Midden Amerika

Maart 2018

Mexico

We maken een rondreis over het Mexicaanse schiereiland Yucatan, bekend van plaatsen zoals Cancun en Playa del Carmen. Maar wij bezoeken ook minder bekende steden als Campeche en Merida en bewonderen verschillende prachtige tempels bij Chichen Itza, Palenque en Tulum.

We maken de reis extra bijzonder door zowel op de heen als op de terugreis een paar dagen te verblijven in de Cubaanse hoofdstad Havana en dat is echt een aanrader !

Juli 2017

Canada

In de zomer van 2017 reizen we door het westen van Canada.
We bezoeken de staten Alberta & British Columbia. We starten in Calgary en brengen daar een kort bezoek aan “The Greatest Show on Earth” en zijn heel blij als we vervolgens naar het prachtige Nationale Park van Jasper en Banff mogen. Onder meer via Whistler gaan we naar Vancouver Island en we eindigen in Vancouver zelf.

Januari 2014

Costa Rica

In januari 2014 reizen we eerst een weekje door het authentieke koloniale Nicaragua. Een prachtig land, mooie steden en actieve vulkanen.

Daarna bewonderen we twee weken de prachtige natuur van Costa Rica en gaan we op zoek naar Ara’s en Toekans.

Mei 2012

West USA

We maken de bij toeristen bekende ā€œstandaardā€ rondrit, maar daarom niet minder bijzonder. Van San Francisco langs de kust naar Los Angeles en via de prachtige Grand Canyon, Las Vegas en de geweldige nationale parken terug.

Mei 2007

New York

Een hele week New York, the city that never sleeps! Wat een energie (vreter), echt geweldig.