Al onze rondreizen en stedentrips op chronologische volgorde.
Klik op de foto of op de bestemming om alle berichten van deze reis terug te lezen.

Spanje

September 2023

Canarische eilanden

We gaan naar 4 van de 7 Canarische Eilanden. We beginnen op La Palma, vliegen dan naar Tenerife, nemen de boot naar La Gomera en terug en sluiten tenslotte af op Gran Canaria.

Mei 2023

Ibiza

We gaan een week naar Ibiza. Het beroemde party-eiland, maar veel clubs zullen we niet bezoeken. We gaan lekker relaxen en het eiland al rondrijdend verkennen.

Juli 2021

Galicia

Een korte rondreis vanuit Bilbao door het noorden van Spanje. Via Leon naar de Ribeira Sacra in het binnenland van Galiciƫ. Langs de kust en Rias Baixas om de Albarino wijn te proeven en Santiago de Compostela te ervaren. Terug via de noordkust en Gijon.

Februari 2020

Sevilla

Een lekker lang weekend in februari naar de hoofdstad van Andalucia, de oude handelsstad in het zuiden van Spanje en thuishaven van de Flamenco.

September 2019

Rioja

Een weekje met start in het koninklijke Madrid om vervolgens de beste wijnen van Rioja en Priorat te proeven en te eindigen aan de Mediterrane kust in Valencia.

Juni 2016

Mallorca

Lekker een weekje uitrusten en uitwaaien op het grootste eiland van de Ballearen, Mallorca. En het blijkt dat het veel meer te bieden heeft dan alleen maar strand en uitgaan.

April 2013

Bilbao

Bilbao, hoofdstad van de provincie Biskaje in Spaans Baskenland. Thuis van het wereldberoemde Guggenheim museum en een hele leuke weekend bestemming.

September 2011

Andalusie

Zo dichtbij en toch zo overweldigend mooi: Andalusiƫ in het uiterste zuiden van Spanje.
In september 2011 rijden we 3 weken door dit prachtige gebied en bezoeken we de belangrijkste steden van het zuiden: Sevilla, Malaga, Granada, Ronda, Cordoba, Cadiz, Jerez en alles wat we verder onderweg tegenkomen. Absolute aanrader !

Maart 2010

Valencia

Valencia. Een van de heerlijkste steden van Spanje. Gelegen aan de Costa del Azahar met het befaamde ā€œCiudad de las Artes y Cienciasā€
oftewel Stad van de Kunsten en Wetenschappen.

Juli 2009

Madrid

Hoofdstad van Spanje. Tegen de zin van de Catalanen uit Barcelona. Museum hoofdstad met het Prado, het Reina SofĆ­a en het Museo Thyssen-Bornemisza, maar nog veel meer.

April 2007

Barcelona

Barcelona. Stad van Gaudi en voetbal. Moeder aller city trips. Wie is er niet geweest? Inmiddels daardoor wellicht een beetje te druk geworden …